Disposeu de portàtils antics? Col·laborem amb el projecte d'Open Arms a Senegal

04/12/2019

Ja fa més de dos anys que Telecos.cat va decidir sumar-se a la plataforma col·laborativa Labdoo, que permet fer arribar portàtils en desús amb aplicacions educatives a escoles d'arreu del món. Ara fem un pas més en aquesta col·laboració, ja que Labdoo ha unit esforços amb Proactiva Open Arms i AUCOOP_UPC per fer arribar l'educació als nens i nenes de l'Àfrica, per tal que deixin de morir al Mediterrani.

Concretament es tracta del Projecte "Origen",  impulsat per la ONG de salvament al Mediterrani Open Arms que vol apoderar les comunitats de sortida de Senegal. Juntament amb organitzacions locals, Open Arms vol ser part d'un canvi positiu i constructiu, treballant per:
  1. Deconstruir l'imaginari sobre la migració a Europa, mitjançant la campanya d'informació i reflexió comunitària sobre les alternatives
  2. Crear xarxes de col·laboració i treballar junt amb el sector privat per promoure l'ocupació local.
  3. Empoderar la comunitat i els seus joves facilitant eines pedagògiques digitals i capacitació professional
Per complir els objectius del projecte, AUCOOP (l'Associació d'Estudiants Universitaris per a la Cooperació de la UPC) proporcionarà assistència tècnica per equipar dues escoles locals amb un laboratori d'ordinadors on les comunitats puguin informar-se i rebre eines pedagògiques digitals.

Labdoo de la seva banda, posa a disposició d'AUCOOP i Open Arms la seva xarxa humanitaria, la plataforma i la logística per a la recollida i el sanejament d'ordinadors, que durà a terme a escoles de Catalunya. Així que si disposeu de portàtils antics, ja ho sabeu! Concretament haurien de complir els següents requisits tècnics:
  • Funcionament correcte (que arrenqui)
  • 750 MB de RAM
  • Amb carregador
  • Si la bateria ja no va no importa, funcionarà endollat
Donat que els viatgers surten al gener 2020 us demanem si els podeu portar al Hub Labdoo (punt de recollida i reinstal·lació) d'i2CAT, al Campus Nord de la UPC urgentment (C/Gran Capità, 2-4 Edifici Nexus I. Oficina 203, 08034 Barcelona). Si nou us va bé aquesta ubicació i/o teniu algun dubte, contacteu amb Labdoo (contact@labdoo.org).
 
Si desitgeu rebre correus electrònics automàtics de l'estat de l'ordinador portàtil mentre fa el seu camí cap a una escola necessitada, així com fotos de l'escola una vegada el vostre ordinador portàtil hagi arribat al seu destí, enganxeu un paper amb el vostre mail al portàtil.
 
Gràcies per la vostra contribució! 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
26 set. 2024 - Celebració de Sant Gabriel

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92