Cerquem voluntaris per realitzar Plans de Transformació Digital a entitats del Tercer Sector

04/11/2019


Des d'Enginyers Voluntaris busquem persones que de forma voluntària ajudin a una entitat-federació del tercer sector a elaborar a curt termini un Pla de Transformació Digital o un Pla d´Innovació Tecnològica, segons sigui el cas, aportant la seva experiència en l’àmbit de la consultoria (més informació AQUÍ).
Aquest projecte no inclou el suport en el desplegament del Pla resultant que s’elaborarà, aquesta segona fase s’estudiarà amb l’equip d’Enginyers Voluntaris en acabar la primera fase pilot.

Entitats sol·licitants del servei:

TAULA DEL TERCER SECTOR:
La Taula del Tercer Sector som la institució que representem el conjunt de les entitats socials catalanes. Agrupem 34 federacions i grans organitzacions del Tercer Sector Social de Catalunya, les quals representen i aglutinen en conjunt a més de 3.000 entitats socials no lucratives. És una Entitat Declarada d'Utilitat Pública.
http://www.tercersector.cat/qui-som/presentacio

FEPCCAT:
La Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i Etiologies Similars (FEPCCAT) es va fundar l’any 2000 amb l’objectiu d’unir les entitats catalanes que treballaven pel benestar de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars a Catalunya.
Des de llavors, la FEPCCAT s’ha dedicat a incidir en les polítiques socials catalanes, amb l’objectiu de brindar els recursos necessaris i millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i altes necessitats de suport, així com a aconseguir la seva inclusió social. Alhora, la FEPCCAT representa els interessos de cadascuna de les seves entitats membres, amb la finalitat de mantenir i millorar la seva qualitat. La seu central està a Lleida.
https://www.fepccat.org/qui-som/

MINYONS, ESCOLTES I GUIES DE CATALUNYA:
Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) som una associació sense ànim de lucre amb la missió d’educar infants i joves a través del mètode escolta i guia, fent-los protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat. Som 15.000 infants i joves en prop de 150 agrupaments arreu del país amb una visió compartida: deixar el món millor de com l’hem trobat. D’aquests, més de 3.000 som voluntaris i voluntàries que fem de caps, formadors o responsables associatius.
Des de la seu central en Valldoreix, treballa en tot el territori en la seva escola de formació, la promoció del voluntariat i la gestió de centres d’acampada.
https://www.escoltesiguies.cat/qui-som

 
FUNDESPLAI:

Fundació Catalana de l'Esplai és una organització sense ànim de lucre creada l'any 1996 que té com a missió "educar els infants i els joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora".
Des de la seu central en El Prat de Llobregat, treballa en l´àrea d´inclusió socio-educativa, la promoció del voluntariat i la inserció laboral.
https://fundesplai.org/ca/

Dedicació per part del voluntari:

Des de 4 h setmanals (màxima dedicació) a 4 h mensuals, depenent del temps i equip que hi dediqui l’entitat i també de la complexitat.

Cal remarcar que és l’entitat qui fa el pla i el voluntari assessora i acompanya.

La durada de la realització del pla de transformació digital i la dedicació del voluntari es fixarà en cada cas en la primera reunió de treball però l’estimació serà de 2 a 4 mesos.

Etapes del projecte:


1. Revisió del model de negoci de l´entitat, entenent model de negoci com l´activitat i processos actuals per dur-la a terme.

2. Anàlisi de les eines digitals disponibles.

3. Nivell d’ús d’aquestes eines. Punts forts i punts febles.

4. Identificació dels àmbits i prioritats de digitalització de l’entitat amb criteris de millora: Màrqueting i comunicació, serveis i gestió interna.

5. Definició de l’equip de treball de l’entitat i dedicació.

6. Pressupost.

7. A partir dels punts anteriors definir les etapes del projecte de transformació digital i els objectius que es volen aconseguir en cada una d’elles.

8. Programa i eines de seguiment i avaluació de resultats.

>>Per a més informació poseu-vos en contacte amb: Montse Hita 93 319 23 00 o envieu un e-mail a: mhita@eic.cat

 


Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

11 juny 2024 - Digital Enterprise Show

13 juny 2024 - Sonar+D

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92