ATENCIÓ! Nous projectes d’Enginyers Voluntaris (participa!)

02/10/2019

Després de la presentació, el passat mes de juliol, dels nous projectes d’Enginyers Voluntaris, ja és possible sumar-se a les diferents iniciatives en marxa. Aquest servei intercol·legial (que des de Telecos.cat compartim amb Enginyers Industrials, Informàtics Agrònoms i de Camins) treballa per aportar a entitats del Tercer Sector Social, els coneixements i experiència de gestió i tècnics que són propis del col·lectiu dels enginyers. Això es fa oferint voluntaris, siguin enginyers en actiu o jubilats. 

Alba Pi, de Punt de Referència, va fer la presentació del projecte de Mentor d’Habilitats i del programa Referents que desenvolupa aquesta entitat i amb el qual col·labora Enginyers Voluntaris. Aquesta activitat ja s’ha dut a terme en anteriors edicions a plena satisfacció dels mentorats, entitat i mentors voluntaris que hi han participat. L’objectiu és la integració de joves en risc d’exclusió social. Més informació AQUÍ.

Un altre projecte és la Transformació Digital en les ONG. La presentació ha estat a càrrec d’en José Manuel Rodríguez del Col·legi d'Enginyeria en Informàtica. És una col·laboració amb la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. L’objectiu és assessorar a les entitats en la planificació de la transformació digital de forma integral i eficient depenent dels objectius i situació de cada organització. Més informació AQUI

Enginyers Voluntaris des de la seva creació, ara fa vuit anys, ha contactat amb uns 150 enginyers, 60 entitats sense ànim de lucre i ha participat amb 67 projectes en aquestes entitats. Pots veure els actualment disponibles AQUÍ.

Si vols participar en algun d’aquests projectes, contacta amb nosaltres (serveis@telecos.cat, 935513322)

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
21 maig 2024 - IOT Solutions World Congress

21 maig 2024 - Barcelona Cybersecurity Congress

30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92