Jornada Declaració de la Renda 2013: Resolem els teus dubtes

L´assessor fiscal de Telecos.cat, Joan Pàmies (d´Elite Gestión) ha preparat una jornada per al pròxim dimarts 10 de juny, que servirà per resoldre dubtes sobre la declaració de la renda i explicar les principals novetats que s’han de tenir en compte aquest any. 

Quan: Dimarts 10 de juny, de 18:30 a 20:30h 
On: Seu Telecos.cat-Sala Muralla (Pl. Ramon Berenguer el Gran 1, entresòl dret, Barcelona)

Inscriu-te!*


D´altra banda, recorda que el servei fiscal de l´Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació t´ofereix la possibilitat de confeccionar la teva declaració de renda a partir de 39 euros (contacta al 93.551.33.22 o serveis@telecos.cat).


*Acte exclusiu per a members de Telecos.cat  // Places limitades (per rigorós ordre d’inscripció)

 

 
Informacions relacionades:
“L´ajuda pública del pla *PIVE per a adquisició d´un vehicle nou tributa com a guany patrimonial a integrar en la renda general, sense que procedeixi computar una pèrdua patrimonial per l´obligatori lliurament del vehicle usat per al seu desballestament.  Un contribuent va a adquirir un vehicle automòbil nou acollint-se a l´ajuda del Pla PIVE 2, per a això és necessari la baixa definitiva en circulació del vehicle a ferralla en el Registre de vehicles de la Direcció general de trànsit. Al no tractar-se d´una transmissió i partint d´aquesta configuració de l´ajuda com un lliurament dinerari per l´adquisició d´un vehicle nou d´una determinada categoria i la baixa definitiva d´un altre, l’obtenció del PIVE-2 és un guany patrimonial pel contribuent a incloure en la declaració del IRPF. Pel que fa a la possibilitat de computar una pèrdua patrimonial com a conseqüència del lliurament del vehicle usat per a desballestament, ha de tenir-se en compte que no es computen com a pèrdues patrimonials les degudes al consum (*LIRPF art.33.5.b). Per tant, en tractar-se el vehicle d´un bé de consum durador, en el supòsit plantejat no procedirà computar una pèrdua patrimonial en la mesura en què la pèrdua de valor del vehicle venja donada per la seva utilització normal.” 
 Anterior event Següent event

         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
30 maig 2024 - Assemblea General Ordinària 2024

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92