L’associada de Telecos.cat Montse Guàrdia rep el Premi Gaudí Gresol en Tecnologia i Innovació

13/06/2024

La sòcia de Telecos.cat, Montse Guàrdia, ha estat reconeguda amb el prestigiós Premi Gaudí Gresol en Tecnologia i Innovació. Aquesta distinció, lliurada per la Fundació Gresol, destaca la trajectòria professional i l'excel·lència en el camp tecnològic i innovador. La gala de lliurament, que ha arribat a la seva 17a edició, se celebra aquest dijous a l'auditori Gaudí del Tecnoparc de Reus.

Montse Guàrdia és graduada en Enginyeria de Telecomunicacions per l'UPC - ETSETB i actualment exerceix com a Chief People & Culture d'IDEADED. A més, és la presidenta del Consell Social de la UPC, des d'on impulsa projectes que integren tecnologia i innovació amb un enfocament humà i cultural.

El premi que ha rebut és una reproducció del bust de l'arquitecte Antoni Gaudí, obra de l'escultor Joan Matamala, i es lliurarà en una gala que també guardonarà altres figures destacades com l'actriu Aina Clotet, la periodista Raquel Sans i els xefs Sergio i Javier Torres, entre d'altres.

Amb aquest guardó, Montse Guàrdia veu reconeguda la seva contribució al desenvolupament tecnològic i la seva capacitat per liderar projectes innovadors que aporten valor a la societat, destacant una vegada més el paper clau de les dones en l'àmbit de la tecnologia.

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
26 set. 2024 - Celebració de Sant Gabriel

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92