VISITEM l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (mira la galeria de fotos)

26/10/2023

Seguint amb la programació de visites tècniques organitzades des de Telecos.cat, ahir tenia lloc una nova activitat exclusiva per als nostres membres: la visita a les instal·lacions de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB), ubicades al campus de la UAB. L’IMB és un dels aproximadament 120 instituts del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), i, juntament amb els nodes de Sevilla i Madrid, conformem el Centre Nacional de Microelectrònica (CNM).

Els participants eren rebuts a les instal·lacions de l'IMB per Luis Fonseca, director del centre, que va dedicar uns minuts a presentar les principals característiques de l'Institut i les xifres més significatives de la seva activitat. La missió de l'IMB-CNM és realitzar recerca aplicada basada en micro i nanotecnologies, enfocada principalment al desenvolupament de components i micro i nano sistemes. L'IMB-CNM té com a objectiu contribuir a l'avenç del coneixement i al desenvolupament econòmic i social de la societat, així com a la formació de personal investigador i d'enginyeria i a l'assessorament a entitats públiques i privades.
 
Després d’un animat intercanvi de preguntes i respostes entre els membres de Telecos.cat assistents i el director del IMB, arrencava la visita guiada a les instal·lacions del centre amb una àmplia explicació a càrrec de David Quirión i Miguel Zabala, director i responsable d'operacions -respectivament- de la Sala Blanca de Micro i Nanofabricació. Aquesta Sala (reconeguda pel Ministeri de Ciència i Innovació com a Infraestructura Científica i Tècnica Singular), va centrar l’atenció dels assistents, conjuntament amb totes les dependències tècniques del seu voltant que asseguren les condicions de temperatura, humitat, pressió i qualitat de l’aire que fan possible que s’hi puguin dur en el seu interior totes les activitats relacionades amb el disseny i la producció a petita escala de components micro i nano electrònics.
 
Sense cap dubte, una de les més interessants visites tècniques organitzades des de Telecos.cat darrerament, que ens anima a buscar i programar en un futur noves activitats.
 
>>GALERIA FOTOGRÀFICA DISPONIBLE AQUÍ 

Més noticies
         
Directe a
Repositori: estudis i informes

Plataforma de Control Professional

Borsa de treball

AQPE: Certificació de Professionals de l´Enginyeria

Multimèdia


 
Agenda
25 juny 2024 - Visita tècnica a TV3

25 juny 2024 - Jornada La nova economia de l'espai: oportunitats multisectorials

27 juny 2024 - Formació: Millora les teves habilitata directives

17 jul. 2024 - Formació_ IA: ChatGPT i generació de continguts

directori professionals enginyers

  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 
0.1.0.92