Associació Catalana d'Enginyers de Telecomunicació

Actualitza les teves dades


secretaria@telecos.cat- 935513322 -   Presentació-debat: “Revisió de la Directiva de Mitjans Audiovisuals”

L’Aula Europa, seu de les institucions europees a Barcelona, acull el divendres 21 d’abril al matí una presentació-debat de la Revisió de la Directiva de Mitjans Audiovisuals amb la co-ponent al Parlament Europeu Petra Kammerevert (S&D, Alemanya), també presidenta de la comissió de Cultura i Educació, on es votarà el text el dimarts 25 d’abril. La jornada comptarà amb la participació dels principals actors interessats, com ara reguladors, mitjans de comunicació, productores, plataformes VOD i anunciants. Organitza l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, amb la col·laboració del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Es prega confirmació prèvia. Aforament limitat.

Programa de la jornada
Programa de la jornada

El responsable del Grup de Treball de Mitjans Públics del Col·legi de Periodistes de CatalunyaCarles Prats, ex corresponsal a Brussel·les, farà les paraules introductòries a la jornada amb una aproximació des del sector dels periodistes.

L’eurodiputada Petra Kammerevert (S&D, Alemanya), presidenta de la comissió de Cultura i Educació i co-ponenta al Parlament Europeu de la revisió de la Directiva juntament amb la també diputada alemanya Sabine Verheyen (PPE), farà una presentació de les novetats, objectius i estat de la qüestió del nou projecte legislatiu.

A partir d’aquí la jornada s’estructurarà en tres parts. Primer tindrà lloc una taula sobre corregulació i autorregulació, amb el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher; la directora de Telecomunicacions i del Sector Audiovisual de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), Alejandra de Iturriaga; i la presidenta del Grup de Reguladors Europeus de Serveis Audiovisuals (ERGA, per les seves sigles en anglès), Madeleine de Cock Buning.

A continuació, hi haurà una segona taula sobre algunes de les principals novetats de la Directiva: promoció de les obres europees, major flexibilitat en les comunicacions comercials, protecció dels menors i fer front al discurs de l’odi. Hi participaran la responsable per a la revisió de la Directiva a la Direcció General de Xarxes de Comunicació, Contingut i Tecnologia de la Comissió Europea (DG CONNECT), Krisztina Stump; la sotsdirectora general de l’Associació per a l’Autoregulació de la Comunicació Comercial (Autocontrol) i vicepresidenta de l’Aliança Europea per l'Ètica en la Publicitat (EASA, per les seves sigles en anglès), Charo Fernando; i el president de l’Associació de consumidors de mitjans audiovisuals (TAC), Josep Maria Guerra Mercadal.

Tot seguit, tindrà lloc un diàleg amb mitjans audiovisuals, productores, plataformes VOD, anunciants, associacions, observatoris i grups d’investigació.

La professora dels Estudis de Ciències de la Informació i la Comunicació de la UOC Judith Clares exposarà les conclusions de la jornada i l’eurodiputada Petra Kammerevert farà les paraules de cloenda.

La jornada tindrà lloc de les 8h45 fins a les 13h00 a la seu de les institucions europees a Barcelona, a Pg de Gràcia, 90, davant La Pedreda, i comptarà amb interpretació a l’alemany, l’anglès, el castellà i el català.

* Es prega confirmar assistència per correu electrònic a epbarcelona@europarl.europa.eu o per telèfon al 93 272 20 44.
Anterior event Següent event

         
Directe a
Estudis i informes sectorials

Concursos, licitacions, call 4 papers

Espai de l'associat/da

Borsa de treball

Som telecos, som notícia


banner som telecos
 
Agenda
25 abr 2018 -
Acusti.cat: 2n Congrés Català d'Acústica

26 abr 2018 - Presentació del portal "Noies, les TIC són Nostres"

26 abr 2018 - Sessió informativa del postgrau en Postproducció. Motiongraphics i Visual Effects

26 abr 2018 - Seguretat 4.0- Propostes per a la seguretat digital a la indústria catalana

09 maig 2018 - Sessió informativa del màster en Digital Entrepreneurship

directori professionals enginyers
  recurs    recurs    recurs    recurs
Assessorament
 
Assegurança professional
 
Borsa de treball
  Assegurances de salut
Qüestions professionals, jurídiques, mercantils, laborals, fiscals i més.
 
Assegurances per cobrir la teva actuació professional com enginyer de telecomunicació
 
Oportunitats laborals per enginyers de telecomunicació.
 
Condicions preferents
 
 
 
 
 

Cookies

Telecos.cat utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes. Accepto   Més informació..